دنیای سرگرمی


دنیای سرگرمی

فقط چند دقیقه برای داشتن سرگرمی وقت بگذاریم


بیوگرافی شهاب حسینی

 

 

سيد شهاب الدين حسيني تنكابنی متولد 14بهمن 1352 در تهران است. آخرين مدرك تحصيلي او ديپلم علوم انساني است وتحصيلات دانشگاهي خود را در رشته روانشناسي نيمه تمام گذاشت.

فعاليت  شهاب حسيني با گويندگي در راديو آغاز شد و در سال 1377 با اجرا در تلويزيون كارش را ادامه داد. اولين كار اجرای تلويزيوني او جنگ اكسيژن بود. در سال 1378 دربرنامه هاي رنگ صبح (مجری، 1378) برپا - برپا (مجری، 1378)، با شما (مجری، 1378) اکسیژن (سری دوم، مجری، 1378) كار اجرا را ادامه داد.

وی بازيگري را به صورت جدي در سال 1379 با نقش كوتاهي در سريال پس از باران آغاز كرد و در همان سال اولين حضور سينمايی اش را با امير قويدل در فيلم رخساره تجربه كرد. او در این فیلم با میترا حجار برای اولین بار همبازی شد.

در سال 1380 كارش را با مجموعه تلويزيوني پليس جوان ساخته سيروس مقدم ادامه داد. شهاب حسینی در این فیلم نقش اول سریال را بر عهده داشت و با درخشش توانست جایگاه خود را اندکی محکم سازد. او در این سریال با افرادی مثل میترا حجار، پروانه معصومی، مریلا زارعی، فرهاد اصلانی و سعید نیکور همبازی شد. این سریال در دوران پخش خود، از پر بیننده ترین برنامه ها بود.

شهاب حسینی فعالیتش در سینما را با بازی در فيلم سينمايي "آدمكها" به كارگرداني علي قوي تن ادامه داد و در سال 1381 در سه فيلم "واكنش پنجم به كارگرداني تهمينه ميلاني، "اين زن حرف نميزند" اثر عليرضا اميني و "زهر عسل" به كارگرداني ابراهيم شيباني ايفاي نقش كرد.

بازی کوتاه اما تاثیر گذار او در فیلم "واکنش پنجم" باعث شد داوران جشنواره فجر آن سال، نقش آفرینی او را شایسته کاندیدا شدن بدانند تا شهاب حسینی برای نقش مکمل، نامزد دریافت سیمرغ بلورین برای اولین بار  بشود. سال 1382را با بازی در دو فيلم "شمعي در باد" ساخته پوران درخشنده و "الهه زيگورات" ساخته رحمان رضايي سپری کرد.

بازی تحسین برانگیز او در فیلم  "شمعی در باد " در نقش بابک که مبتلا به ایدز بود، کاندیداتوری دیگری را برایش در بیست و دومین دوره از جشنواره فجر و هشتمین دوره جشن خانه سینما برای نقش مکمل به ارمغان آورد.

در همین سال با بازی در سریال "تب سرد" بار دیگر توانست توانایی های بازیگری خود را نشان دهد و در نقش یک کارخانه دار ورشکسته ی  مضطرب بتواند خود را در کنار باقی بازیگران به اثبات برساند.

دو فيلم "رستگاري در هشت و بیست دقیقه" ساخته سيروس الوند و "گرداب" ساخته حسن هدايت حاصل کار حرفه ای شهاب حسینی در پایان سال 1383 بود. بازی در فیلم الوند بار دیگر کاندیداتوری نقش مکمل را  برای حسینی به دنبال داشت. او در این فیلم در نقش فواد دوست نقش اصلی ظاهر شد که دچار تعصبات شدید مذهبی و فرهنگی شده است.

سال 1384 را حسيني با بازي در دو فيلم "قتل آن لاين" ساخته مسعود آب پرور و "پيشنهاد 50 ميليوني" ساخته مهدي صباغزاده سپري كرد. حاصل کار شهاب حسینی در سال 1385 بازی در 2 فیلم سینمایی بود. فیلم "بچه های ابدی" به کارگردانی پوران درخشنده و فیلم "غیر منتظره" به کارگردانی محمد هادی کریمی محصولات سینمایی  او بودند.

وی همچنین در تله فیلم "اوهام" هم نقش آفرینی کرد. و البته مهم ترین نقطه عطف کارنامه هنری وی در این سال، بازی در نقش حبیب پارسا در سریال "مدار صفر درجه" به کارگردانی حسن فتحی بود. شهاب حسینی با بازی در این نقش توانست راه خود را هموار تر سازد و نشان بدهد که بازیگری، صرفا برای سریال های تلویزیونی نیست.

سال 1386، سال تقریبا پرباری برای شهاب حسینی بود. او در 3 فیلم سینمایی "دل شکسته" به کارگردانی علی روئین تن، "محیا" به کارگردانی اکبر خواجویی و "پرچم های قلعه کاوه" به کارگردانی محمد نوری زاد نقش آفرینی کرد. فیلم دلشکسته در گیشه با موفقیت روبرو نشد اما در بین محصولات شبکه خانگی جزو پرفروش ترین ها شد.

بازی درخور توجه شهاب حسینی در فیلم "محیا" باعث شد که او این دفعه دست خالی از جشنواره فجر نرود و دیپلم افتخار نقش اول  جشنواره بیست و ششم را از آن خود کند. در این سال حسینی در دو تله فیلم "تنهایی" و "تنگنا" ایفای نقش کرد که برای بازی در "تنهایی" توانست جایزه بهترین نقش اول مرد را از اولین دوره جشنواره فیلم های تلویزیونی دریافت کند. او در این جشن جایزه خود را به همسر شهید عباس بابایی تقدیم کرد.

سال 1387، سال  پرکاری برای حسینی بود. او در فیلم "سوپراستار" ساخته تهمینه میلانی نقش یک سوپراستار سینما را بازی کرد که به فساد کشیده شده است. تلاش او آنقدر در ایفای نقشش عالی و واقعی از آب در آمده بود که باعث شد بعد از چندین بار کاندید شدن در جشنواره فجر بالاخره بتواند با سیمرغ بلورین از جشنواره بیرون برود. شهاب حسینی برنده سیمرغ بهترین بازیگر مرد نقش اول برای بازی در فیلم میلانی شد. "درباره الی" نقطه عطف کارنامه هنری شهاب حسینی در سینما به حساب می آید. او برای اولین بار در فیلمی ساخته اصغر فرهادی ایفای نقش کرد که برای این نقش هم کاندیدای دریافت سیمرغ از بیست و هفتیمن دوره جشنواره شد.

او همچنین توانست نظر منتقدان را درباره بازی خودش در فیلم اصغر فرهادی به خود جلب کرده و برنده حایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشن شب منتقدان شود. همچنین توانست جایزه بهترین بازیگر مرد از چهاردهمین جشن خانه سینما را نیز در سال 1389 برای بازی در نقش احمد در فیلم "درباره الی" از آن خود کند.

او در این سال در فیلم های "حوالی اتوبان" ساخته سیاوش اسعدی، "آناهیتا" ساخته عزیز الله حمید نژاد و "سایه وحشت" به کارگردانی عماد اسدی نیز بازی کرد. در سال 1388 حسینی، در فیلم دوم بهرام توکلی به نام "پرسه در مه" با لیلا حاتمی همبازی شد. بازی تاثیرگذار او جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از شب منتقدان در سال 1389 را برایش به همراه داشت وی در ابتدای سال 1389 در "برف روی شیروانی داغ" به کارگردانی محمد هادی کریمی نیز نقش آفرینی کرد.

در این سال شهاب حسینی با نقش آفرینی در 4 فیلم سینمایی و دو سریال سال پرکاری را پشت سر می گذارد. فیلم های سینمایی "سوت پایان" با نام موقت روایت به کارگردانی نیکی کریمی، فیلم "جدایی نادر از سیمین"  به کارگردانی اصغر فرهادی، فیلم "خانه پدری" به کارگردانی کیانوش عیاری، "آفریقا" ساخته هومن سیدی و دو سریال "شوق پرواز" به کارگردانی یدالله صمدی، و "سرزمین کهن" به کارگردانی کمال تبریزی حاصل زندگی حرفه ای شهاب حسینی در سال 1389 است. البته ساخت سریال "شوق پرواز" از ابتدای سال 1388 آغاز شد که شهاب حسینی در آن در نقش شهید عباس بابایی خلبان فقید دوارن جنگ، ظاهر شد.

فیلمبردای سریال "سرزمین کهن" همچنان (بهمن 1389) در پامنار ادامه دارد و طبق گفته کارگردان تا پاییز 1390 نیز ادامه خواهد داشت. شهاب حسینی در این سریال تاریخی با بازیگران مشهوری مانند محمدرضا فروتن، نیکی کریمی، هنگامه قاضیانی، هومن سیدی، شبنم قلی خانی و ... همبازی است.

شهاب حسینی در سال 1375 با پریچهر قنبری ازدواج کرد. قنبری متولد 1359 و رشته تحصیلی اش چهره پردازی است. شهاب حسینی معتقد است چون قبل از شهرت ازدواج کرده توانسته  به شناخت خوبی از خود و زندگی اش برسد. او در جایی گفته است:" اگر بعد از شهرت ازدواج میکردکم که تکلیفم مشخص بود. اما چون قبل از آن بود، به همین دلیل هر دویمان با هم تجربه اش کردیم و به این خاطر برایمان با ارزش است." (نقل به مضمون)

 حاصل این ازدواج 14 ساله، پسری هفت ساله به نام محمد امین و امیر علی حسینی می باشد. شهاب حسینی دوران نوجوانی اش را مثل تمام هم سن و سالان خود در خیابان ها گذارند. به عقیده خود او ادبیات خیابانی (یعنی زندگی در بین هم سن  و سالان و در اجتماع بودن) روی زندگی او تاثیر به سزایی در جهت مثبت داشته است.

وی تحصیل خود را در رشته روان شناسی نیمه کاره رها کرد و به دنبال پیدا کردن کاری مناسب در جواهر فروشی و تئاتر های دانشجویی تجربه کسب کرد. هم اکنون حسینی بر این باور است که رشته روان شناسی در این برحه زمانی می تواند به او شدیدا کمک کند در حالی که در زمان جوانی اطلاعاتی در این باره نداشته و به اشتباه از این رشته انصراف داده است. شهاب حسینی در محله ی هاشمی تهران در خانوادی مذهبی – فرهنگی بزرگ شد و دارای دو خواهر به نام های مهرنوش و شبنم و یک برادر (مهدی حسینی) است.

از علایق دیگر شهاب حسینی جدا از سینما، موسیقی است. حسینی دستی در خوانندگی و نواختن ساز دارد و تا چند سال پیش در گروهی با همراهی برادرش مهدی حسینی، امین زندگانی، امیر حسین مدرس و... به نام "هفت" فعالیت موسیقایی داشت. حاصل کار این گروه 2 آلبوم است که تقریبا از فروش خوبی برخوردار شدند. شهاب حسینی هم اکنون فعالیت خاصی در این گروه ندارد و گروه عملا از هم جدا شده محسوب می شود.

حسینی همیشه اشاره داشته است که موسیقی به او در خلق صحنه ها کمک می کند اما فعالیت در این گروه برای او جنبه تفریحی و حالتی تجربی داشته است تا حرفه ای. شهاب حسینی جزو معدود بازیگرانی است که بخشی از زندگی خود را صرف کارهای خیریه می کند. وی در چندین گروه و موسسات خیریه به عنوان خیر حضور دارد و دورادور آنها را حمایت می کند.

همچنین چندی پیش اعلام شد که او به همراه نیکی کریمی، هنگامه قاضیانی، پیمان معادی، مصطفی زمانی، اصغر فرهادی به همراهی افشین قطبی گروهی با نام "دل شیر" تشکیل داده اند و قصد کمک به نیازمندان را دارند. البته در بازدید هایی که چندی از اعضای این گروه انجام داده اند شهاب حسینی حضور نداشته است. از آخرین نمونه حسن نیت آقای حسینی می توان به اهدای جایزه خودش در 29 امین جشنواره فیلم فجر به گروه خیریه جوانان امام علی اشاره کرد.

لیست جوایز و کاندیداتوری ها:

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگز نقش اول مرد از جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر برای بازی در فیلم "سوپر استار" – 1387، برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد از چهاردهمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم های "درباره الی" و "پرسه در مه" – 1389، تقدیر شده به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر برای بازی در فیلم "درباره الی" – 1387، کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد از چهاردهمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم "درباره الی" – 1389، کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد از چهاردهمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم "پرسه در مه" – 1389، برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره بیست و ششم فیلم فجر برای بازی در فیلم "محیا" – 1386، کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از جشنواره بیست و سوم فیلم فجر برای بازی در فیلم "رستگاری در هشت و بیست دقیقه" – 1383، کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از جشنواره بیست و دوم فیلم فجر برای بازی در فیلم "شمعی در باد" – 1382، کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از هشتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم "شمعی در باد" – 1383، کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از هفتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم "واکنش پنجم" – 1382.

منابع: shbiography.blogfa.com

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نويسنده: محمدرضا قربانی | تاريخ: دو شنبه 22 آبان 1391برچسب:بیوگرافی شهاب حسینی, | موضوع: <-CategoryName-> |